Vladivostok-Moskva-Praha


Книга С.Н. Лазарева "Диагностика кармы". Knihy Sergeje Lazareva jsou bestsellery.Nyní jsou opět dostupné v českém jazyce

24.08.2012 22:15

Léčitel a bioenergoterapeut Sergej Lazarev během 30 let svých studií a na základě mnoha uzdravení nemocných objevil a porozuměl mechanismu spojujícímu mysl, emoce a chování člověka se zkušenostmi, které každý člověk získává na své cestě životem, se štěstím i neštěstím, se zdravím nebo nemocí a také nemocí našich dětí. Psycholog Sergej Lazarev přirozeným způsobem rozlišuje struktury osudu a rovněž to, jak nesprávné emoce a chování narušují struktury bioenergetického pole člověka. Využití karmického mechanismu v denním životě pomáhá tisícům lidí k lepšímu životu, ke zlepšení vztahů s lidmi kolem nás a také k léčení závažných onemocnění, jež byla moderní medicínou považována za nevyléčitelná.
Knihy Sergeje Lazareva jsou bestsellery. V posledních letech se v Rusku i ve státech Střední a Východní Evropy prodaly milióny výtisků.
Nyní jsou opět dostupné v českém jazyce! K vydání se připravují také další díly knih “Diagnostika karmy“.Léčitel a bioenergoterapeut Sergej Lazarev během 30 let svých studií a na základě mnoha uzdravení nemocných objevil a porozuměl mechanismu spojujícímu mysl, emoce a chování člověka se zkušenostmi, které každý člověk získává na své cestě životem, se štěstím i neštěstím, se zdravím nebo nemocí a také nemocí našich dětí. Psycholog Sergej Lazarev přirozeným způsobem rozlišuje struktury osudu a rovněž to, jak nesprávné emoce a chování narušují struktury bioenergetického pole člověka. Využití karmického mechanismu v denním životě pomáhá tisícům lidí k lepšímu životu, ke zlepšení vztahů s lidmi kolem nás a také k léčení závažných onemocnění, jež byla moderní medicínou považována za nevyléčitelná.
Knihy Sergeje Lazareva jsou bestsellery. V posledních letech se v Rusku i ve státech Střední a Východní Evropy prodaly milióny výtisků.
Nyní jsou opět dostupné v českém jazyce! K vydání se připravují také další díly knih “Diagnostika karmy“.

I - X díly knih “Diagnostika karmy“ v českém jazyce lze zakoupit  v Centru psychorehabilitační léčebné péče "ALAID" na adrese: Vašátkova 818, 25088 Čelákovice, mob. 724509945 Fűzéková Irina Ing.

—————

Zpět